2020-08-31 07:44:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ne vegyen mindent a lelkére, mert csak a saját egészségének árt vele!

Napi horoszkóp augusztus 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Végezzen önvizsgálatot, mert egyáltalán nem biztos, hogy a legjobb úton jár! Másokat egyelőre ne kritizáljon, és főleg ne átkozódjon, „jókívánságai” ugyanis könnyen visszaszállhatnak a fejére...


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nehéz napra számíthat: a munkahelyén valószínűleg sikerül túlterhelni önt. Ha eddig halogatott bizonyos dolgokat, akkor csak magát okolhatja ezért. Minden egyéb esetben kérhet segítséget a főnökétől, kollégáitól.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Vízöntőben jár. Fontos, hogy minden helyzetben megőrizze a hidegvérét, a lelki nyugalmát. Már ha nem pont az a célja, hogy valami botrányos cselekedettel hívja fel magára valakinek a figyelmét, vagy rúgassa ki magát…


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Valamilyen félreértésre kerülhet sor ön és a kedvese között. Emiatt bonyolódhat vitába, ami, ha nem fékezi dühödt érzéseit, veszekedéssé fajulhat. Közben lehet, hogy csak félreértett egy szót, vagy hangsúlyt. Csillapodjon le!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ne siessen úgy a véleménynyilvánítással. Először hagyja, hogy mindenki kifejezze az elképzeléseit, véleményét, csak azután mérlegeljen, és szűrje le a konzekvenciákat. Jobb, ha taktikusan viselkedik ma, különben könnyen alulmaradhat!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön a megbízhatóság mintaképe, de úgy érzi, hogy ezzel mások visszaélnek, vagy nem becsülik meg eléggé. Pedig lehet, hogy ön vállal szó nélkül magára minden feladatot. Ma egy nehéz üggyel nem boldogul, kérjen hát segítséget!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Legyen sokkal óvatosabb, mint eddig, mivel néhány rosszindulatú ember csak arra vár, hogy beleköthessen önbe! Ne foglalkozzon semmi olyannal, ami nem önre tartozik, végezze csendben a munkáját! Morgolódással most nem megy semmire.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Sok kellemes órában lehet része. Keresse azokat az alkalmakat, amikor új embereket ismerhet meg, és ne zárkózzon el a legképtelenebbnek tűnő ötlettől sem, mert sosem tudhatja, mi lesz belőle!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy probléma közel sem olyan súlyos, mint azt önnek mondják, illetve ahogy most ön is megítéli. Ne vegyen mindent ennyire a lelkére, mert csak a saját egészségének árt vele!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Úgy gondolja, mentenie kellene a menthetőt, ezért igyekszik minden hibát helyrehozni, amit az utóbbi időben elkövetett. A lelki nyugalma, úgy érzi, hosszú távon mindennél fontosabb.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A jegyében járó Hold érzékenyebbé teszi most, ezért a külvilág minden befolyásának jobban ki van téve érzelmileg. Vegye magát körbe olyanokkal, akikben igazán megbízik, és keressenek valamilyen szórakoztató elfoglaltságot!


Halak: II. 19. - III. 20.

Olyan feladatokat is magára vesz, amiket nem önnek kellene elvégeznie. A vállára nehezedő súlyoktól álmatlan éjszakája lehet. Ne vállaljon többet a kelleténél sem a munkahelyén, sem a kapcsolatában!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: